Modlitwa o uzdrowienie z nałogu to wspaniały temat. Wiem, że wszyscy mamy swoje własne sposoby na poradzenie sobie z nałogiem. Moja modlitwa jest o to, abyśmy wszyscy znaleźli siłę i wiarę, abyśmy mogli pokonać swoje nałogi i odzyskać kontrolę nad naszymi życiami. Wiem, że możemy to zrobić, jeśli będziemy trzymać się razem i wspierać się nawzajem. Dziękuję za wsparcie i modlitwę.
modlitwa o uzdrowienie z nałogu
Jak pokonać nałóg? Zapytaj innych użytkowników, jak porzucili niezdrowe zwyczaje, ile im to zajęło i co zrobić, żeby wytrwać najtrudniejsze momenty. Wspierajmy się!
-
Aurora-Rose
modlitwa o uzdrowienie z nałogu
Post autor: Aurora-Rose »
Cześć wszystkim!
Modlitwa o uzdrowienie z nałogu to wspaniały temat. Wiem, że wszyscy mamy swoje własne sposoby na poradzenie sobie z nałogiem. Moja modlitwa jest o to, abyśmy wszyscy znaleźli siłę i wiarę, abyśmy mogli pokonać swoje nałogi i odzyskać kontrolę nad naszymi życiami. Wiem, że możemy to zrobić, jeśli będziemy trzymać się razem i wspierać się nawzajem. Dziękuję za wsparcie i modlitwę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Aktywność fizyczna
- ↳ Inne wątki
- ↳ Kobiece sprawy
- ↳ Lekarze i specjaliści
- ↳ Leki i suplementy
- ↳ Męskie sprawy
- ↳ Walka z nałogami
- ↳ Zdrowa kuchnia
- ↳ Zdrowie na co dzień
- ↳ Zdrowie psychiczne