Opinie Usługi Informatyczne Bartosz Łęcki Piła

Dowiedz się wszystkiego na temat firm, przedsiębiorstw, produktów i usług. Poznaj opinie innych i dodaj własną.
Beat

Opinie Usługi Informatyczne Bartosz Łęcki Piła

Post autor: Beat »

Hej, czy wiecie jak pracuje się w tej firmie? Macie jakieś doswiadczenia?
laura88

Re: Opinie Usługi Informatyczne Bartosz Łęcki Piła

Post autor: laura88 »

Nie znam tej firmy - także i wypowiedzieć się nie mogę. Natomiast jakiś czas temu słyszałam o firmie Dragonfly https://itbce.com/ , która oferuje kompleksowe i niezawodne usługi IT. Także w sumie w razie czego możecie również zapoznać się z ich propozycjami. Zwłaszcza, że działają sprawnie i nie są drodzy.

kiedy powstały pierwsze maszyny liczące
mijaa

Post autor: mijaa »

Moja koleżanka ma małe studno nagraniowa i konto na Youtube, tworzy tam swoje piosenki, jak i również covery. Jakiś czas temu zauważyła, że spiratowano jej konto i niestety, ale część jej twórczości wyciekła, a wcześniej nie została jeszcze przedstawiona. Zaproponowano jej działania antypirackie , ale czy to naprawdę jest skuteczne? W morzu miliardów użytkowników ?
dżastii

Post autor: dżastii »

Nawet nie wiedziałam, że usługi migracji do chmury można tak łatwo zamówić, w sieci. Dlatego też może będziecie na tyle odpowiedzialni, że mi po prostu podpowiecie, jak powinno to wyglądać? U kogo powinnam wybierać odpowiednie rozwiązania? Jakie mam opcje do wyboru? No, powiedzcie proszę.
ODPOWIEDZ