skąd najlepsza woda?

Porozmawiajmy tutaj na temat naszych pasji, zainteresowań, a także wszystkich innych spraw nie związanych ze zdrowiem. Poznajmy się i otwórzmy na innych użytkowników :)
Awatar użytkownika
konstancja1982

skąd najlepsza woda?

Post autor: konstancja1982 »

Cześć wszystkim! Mam pewien problem i mam nadzieję, że wy pomożecie mi go rozwiązać. Chodzi o to, skąd najlepiej zaopatrzyć się w wodę. Wiem, że to może brzmieć dziwnie, ale ostatnio zauważyłam, że woda z kranu nie jest już taka dobra jak kiedyś. Szukam więc alternatywnego źródła, a może nawet rozlewni wody. Chciałabym mieć pewność, że piję czystą i zdrową wodę, a nie muszę się martwić o jej jakość. Może macie jakieś sprawdzone miejsca, gdzie można kupić wodę o najlepszych właściwościach? Będę wdzięczna za każdą radę! 😊

thyssenkrupp energostal s.a. opinie
Alkaa

Re: skąd najlepsza woda?

Post autor: Alkaa »

Rozważam wprowadzenie kilku prostych zmian, żeby czuć się lepiej i mieć więcej energii ✨ Słyszałam o korzyściach płynących z picia wody alkalicznej. Trafiłam na Polaris pH w Biedronce i zastanawiam się nad wypróbowaniem. Myślę, że warto zacząć od małych kroków w stronę zdrowszego stylu życia. Jakie były wasze pierwsze zmiany w kierunku lepszego samopoczucia? Czy zaczynaliście od diety, suplementacji czy może od czegoś zupełnie innego?
ODPOWIEDZ