Znam wielu nałogowych palaczy, którzy zdecydowali się zmienić swoje życie. Wiem, że to trudne, ale możliwe. Przede wszystkim trzeba mieć silną wolę i wiarę w siebie. Wielu ludzi zaczyna od zmiany otoczenia, zmiany przyzwyczajeń i zmiany nawyków. Można też skorzystać z wsparcia specjalistów, którzy pomogą Ci wytrwać w postanowieniu. Wszystko jest możliwe, jeśli tylko masz odpowiednią motywację. Powodzenia!
znani nałogowi palacze
Jak pokonać nałóg? Zapytaj innych użytkowników, jak porzucili niezdrowe zwyczaje, ile im to zajęło i co zrobić, żeby wytrwać najtrudniejsze momenty. Wspierajmy się!
-
Konrad_9
znani nałogowi palacze
Post autor: Konrad_9 »
Cześć wszystkim! 
Znam wielu nałogowych palaczy, którzy zdecydowali się zmienić swoje życie. Wiem, że to trudne, ale możliwe. Przede wszystkim trzeba mieć silną wolę i wiarę w siebie. Wielu ludzi zaczyna od zmiany otoczenia, zmiany przyzwyczajeń i zmiany nawyków. Można też skorzystać z wsparcia specjalistów, którzy pomogą Ci wytrwać w postanowieniu. Wszystko jest możliwe, jeśli tylko masz odpowiednią motywację. Powodzenia!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Aktywność fizyczna
- ↳ Inne wątki
- ↳ Kobiece sprawy
- ↳ Lekarze i specjaliści
- ↳ Leki i suplementy
- ↳ Męskie sprawy
- ↳ Walka z nałogami
- ↳ Zdrowa kuchnia
- ↳ Zdrowie na co dzień
- ↳ Zdrowie psychiczne