Hotel z basenem
W zdrowym ciele zdrowy duch, czyli wszystko na temat sportu, ćwiczeń i wszystkich znanych form aktywności fizycznej. Jak, gdzie i kiedy ćwiczyć, by cieszyć się dobrym zdrowiem?
- Edwin1960
Hotel z basenem
Bardzo lubimy spędzać czas aktywnie, pokochaliśmy góry i planujemy właśnie w okolice gór wybrać się na majówkę. Wprawdzie jeszcze nic nie mamy zorganizowane, a to jest chyba już ostatni dzwonek na to, żeby zacząć przygotowania. Polecacie może jakiś hotel z basenem małopolskie? Fajnie, jakby można było przy okazji skorzystać z jakichś zabiegów SPA
Re: Hotel z basenem
Post autor: esme88 »
A ja wybieram się na kilka dni do Wrocławia, ponieważ mam tam coś do załatwienia, a przy okazji chcę sobie pozwiedzać to i owo. Właśnie zastanawiam się nad tym - czy nie postawić na hotel 3 gwiazdkowy w centrum wrocławia Lothus ? Co radzicie?
Re: Hotel z basenem
Post autor: nadiaa »
A co powiecie mi jak chodzi o atrakcyjne noclegi w centrum poznania? Czy też jesteście w stanie mnie nakierować na jakiś fajny hotel? Ja chociażby rozważam ofertę hotelu Don Prestige , bo czytałam na jego temat wiele pozytywnych opinii. Ale wiecie, chcę jeszcze mieć porównanie.