Odchudzanie
W zdrowym ciele zdrowy duch, czyli wszystko na temat sportu, ćwiczeń i wszystkich znanych form aktywności fizycznej. Jak, gdzie i kiedy ćwiczyć, by cieszyć się dobrym zdrowiem?
- Ilia-92
Odchudzanie
Słuchajcie, obiecałam sobie, że w końcu wezmę się trochę za siebie i schudnę te kilogramy, które niestety zostały mi jeszcze po pandemii. Obiecałam sobie, że w końcu zrobię to racjonalnie, więc daję sobie czas, zaczęłam biegać, kupiłam nowe sportowe buty do biegania i jakoś tak nawet zdecydowanie chętniej na ten trening wychodzę każdego wieczoru. Trzymajcie kciuki.
Re: Odchudzanie
Post autor: peska »
zaczęłam sie odchudzać pod okiem lekarza, stosuję lek ozempic, niedawno miałam problem z zakupem leku ale na szczęście udało się w DOZ,bałam się już że bedę musiała przerwać leczenie
Post autor: Merta »
Ja też jestem na ozempicu i tak samo mam problem z zakupem tego leku, ale w DOZ jeszcze nie sprawdzałam. Na pewno tam zajrzę, skoro piszesz, że mają, dzięki za info!
olejek konopny do e papierosa
olejek konopny do e papierosa
Post autor: Elemelek »
Przez wiele lat walczyłam z nadwagą, ale żadne diety czy ćwiczenia nie przynosiły długotrwałych rezultatów. Na szczęście, lekarz zaproponował mi ozempik, który okazał się naprawdę skuteczny. Po kilku tygodniach zaczęłam zauważać spadek wagi, co zmotywowało mnie do dalszej walki o zdrowie. Ozempik jest dostępny w dozie, co ułatwia zakup, a sam proces leczenia jest bardzo wygodny. Jeśli zmagacie się z otyłością, warto sprawdzić tę opcję.
nalot na miedzi
nalot na miedzi
Post autor: haliszka »
Zgadzam się z Tobą, przeszłam podobną drogę i też w końcu postawiłam na leki, w DOZie można dostać ozempik bez problemu co jest naprawdę dużym plusem.
aktualizacja oprogramowania w tv lg
aktualizacja oprogramowania w tv lg
Post autor: maślanka »
W moim przypadku był problem z bardzo dużą otyłością i cukrzycą więc od razu wiedziałam, że bez leków się obędzie. Na szczęście lekarz dobrze mnie porowadzi, kupuję regularnie ozempik w dozie i widzę światełko w tunelu.
blok w sercu objawy
blok w sercu objawy
Post autor: czogałka »
Sanprobi Premium może nie zastąpi ruchu i zdrowego jedzenia, ale sporo osób twierdzi, że właśnie dzięki niemu łatwiej było utrzymać efekty diety. Mniejszy apetyt, lepsza praca jelit – brzmi jak plan.