Polecacie jakiś konkretny sklep eko w Białymstoku? Chciałabym zrobić soje pierwsze zdrowe zakupy, więc przyda mi się namiar na sklepy, gdzie ceny nie są wygórowane, a i można wybierać spośród zróżnicowanych produktów. Czy przychodzi wam coś do głowy? Co konkretnie polecacie kupować? Jest jakaś kategoria produktów, na które szczególnie warto patrzeć?
grzejniku purmo
Ekologiczne sklepy?
Porozmawiajmy tutaj na temat naszych pasji, zainteresowań, a także wszystkich innych spraw nie związanych ze zdrowiem. Poznajmy się i otwórzmy na innych użytkowników 

- Marcjana1966
Re: Ekologiczne sklepy?
Post autor: Marcjana1966 »
Ja w takich sklepach głównie kupuję produkty superfoods, bo znacznie bardziej się to opłaca. Chociaż polecam też patrzeć na eko żywność, ale i na naturalne kosmetyki. Ja chyba właśnie zaczęłam od kosmetyków i tak mi podpasowały, że totalnie przepadłam i teraz regularnie robię zakupy w podobnych sklepach. Trzeba po prostu szukać atrakcyjnych ofert i okazji 

Re: Ekologiczne sklepy?
Post autor: Sławomir »
Od wielu lat prowadzę własną firmę i zdaje sobie sprawę z tego jak ważna jest współpraca ze specjalistami w danej branży. Dlatego mogę Wam polecić ofertę firmy, która dostarcza rozwiązania z zakresu logistycznych dla firm - https://innoship.com/pl/korzysci/wiele-opcji-dostawy/ .