samochód zastępczy
Porozmawiajmy tutaj na temat naszych pasji, zainteresowań, a także wszystkich innych spraw nie związanych ze zdrowiem. Poznajmy się i otwórzmy na innych użytkowników
- Herakliusz-74
samochód zastępczy
Post autor: Herakliusz-74 »
Wiecie, że jeśli braliście udział w wypadku drogowym, możecie załatwić samochód zastępczy z OC sprawcy? Dla mnie coś takiego załatwiła kancelaria AE. Dzięki temu nie byłem uziemiony póki nie naprawili mi auta.
Re: samochód zastępczy
Post autor: Gaba55 »
Cześć! Szukam informacji na temat Ubezpieczeń Bielany w Wadowicach https://ubezpieczeniabielany.com/ubezpi ... /wadowice/ Chciałbym ubezpieczyć mieszkanie i zastanawiam się, czy warto wybrać tę firmę. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług w Wadowicach? Jakie są Wasze doświadczenia z tą firmą i czy są godni polecenia? Dzięki za wszelkie opinie!
Re: samochód zastępczy
Post autor: kingagliwice »
samochód zastępczy to świetna sprawa w dzisiejszych czasach, bezgotówkowo i na wysokim poziomie obsługi można skorzystać z oferty wynajmu auta i rozliczenia w ramach ubezpieczenia, sam sie przekonaj zmieniamywarszawe.pl/samochod-zastepczy-z-oc-praktyczny-poradnik, polecam poradnik zanim sami sięgniemy po wybór wypożyczalni