Muszę schudnąć...
Kobiece dolegliwości te mniej i bardziej wstydliwe. Wymiana doświadczeń, recenzowanie sposobów leczenia. Zapraszamy wszystkie panie, które świadomie dbają o zdrowie.
- Lucyna1993
Muszę schudnąć...
Post autor: Lucyna1993 »
Dziewczyny, muszę schudnąć prawie dwadzieścia kilogramów. I wstyd się przyznać, ale będzie to moja kolejna walka o lepszą sylwetkę no i przede wszystkim zdrowie. Jakiś czas temu już udało mi się schudnąć, natomiast niestety pandemia trochę mi to zepsuła i kilogramy wróciły... No ale nie poddaję się, znów zaczynam walkę i jeśli możecie mi polecić jakieś suplementy na odchudzanie, będę wdzięczna.
Re: Muszę schudnąć...
Post autor: hankaa »
Warto więc pomyśleć przede wszystkim o zdrowej diecie, bo to ona ma największy wpływ na nasze zdrowie, jak i sylwetkę. Ja po analizie swojego żywienia doszłam ostatnio do wniosku, że dieta bez glutenu będzie dla mnie najlepszym rozwiązaniem. Ale jak już będę stosować taką dietę, to postawię na catering dietetyczny.
Post autor: anastazja »
Jedno jest pewne, że bez zdrowie diety - ciężko jest uzyskać naprawdę dobre efekty w odchudzaniu. Niestety trzeba w tym zakresie się przyłożyć i nieco zmobilizować. A jak nie macie pomysłu na przygotowywanie posiłków, to nie jest to problem. Chociażby w tym zakresie może was wyręczyć firma https://perfekcyjnalinia.pl/ .
Post autor: Dagmara Garncarczyk »
Wypróbuj catering dietetyczny. U mnie zadziałało
W przygotowaniu posiłków najgorsze było, że pochłania to bardzo dużo czasu. Jak zmieniłam pracę, ciężko było mi pogodzić gotowanie, robienie zakupów, planowanie posiłków z godzinami pracy. A tak to wszystko dostarczają ci pod drzwi.

Post autor: pola88 »
Ja też musiałabym się wziąć w garść i schudnąć. Długo myślałam co w tym kierunku zrobić i chyba dieta pudełkowa Gdynia chyba będzie świetnym rozwiązaniem. Dzięki niej nie będę musiała się chociaż martwić, czy dana dieta jest odpowiednio przystosowana kalorycznie do mnie itd.
Post autor: carmella »
To ja powiem wam, że w pierwszej kolejności też warto byłoby sprawdzić co w ogóle dietetyk ma do powiedzenia. Ja ostatnio znalazłam poradnię https://perfekcyjnalinia.pl/dietetyk-kl ... ietetyczna i uważam, że warto się do nich wybrać. Nawet zajmują się dziecięcymi problemami żywieniowymi.