jaki dobry pulmonolog?

Polecamy lekarzy i wszelakich specjalistów takich jak dietetyk czy trener personalny. Tutaj znajdziesz osobę, która pomoże Ci utrzymać Twoje zdrowie na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
boguslaw

jaki dobry pulmonolog?

Post autor: boguslaw »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowy i szukam pomocy w znalezieniu dobrego pulmonologa. Mam pewien problem z moimi płucami i chciałbym znaleźć specjalistę, który pomoże mi go rozwiązać. Zależy mi na tym, aby znaleźć kogoś, kto będzie umieć słuchać i zrozumieć moje potrzeby. Jestem pewien, że wśród Was są osoby, które miały już do czynienia z dobrymi pulmonologami i mogą mi coś polecić. Będę wdzięczny za każdą pomoc i sugestię. Trzymajcie się ciepło ;)
Awatar użytkownika
ciesława_73

Re: jaki dobry pulmonolog?

Post autor: ciesława_73 »

Witaj! Dobrze, że szukasz pomocy u specjalisty w przypadku problemów z płucami. Możesz zacząć od sprawdzenia opinii o pulmonologach w Twoim regionie, na przykład na forach zdrowotnych lub grupach na Facebooku. Możesz też poprosić o polecenie dobrego lekarza znajomych lub rodziny. Ja polecam na przykład pulmonologa w Rybniku. Pamiętaj, że ważne jest, aby znaleźć kogoś, kto będzie umiał Cię wysłuchać i zrozumieć Twoje potrzeby. Powodzenia!
ODPOWIEDZ