kiedy do alergologa jako dorosły?

Polecamy lekarzy i wszelakich specjalistów takich jak dietetyk czy trener personalny. Tutaj znajdziesz osobę, która pomoże Ci utrzymać Twoje zdrowie na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
gracjana1992

kiedy do alergologa jako dorosły?

Post autor: gracjana1992 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Mam pewien problem i mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc i wsparcie. Otóż, od jakiegoś czasu zmagam się z alergią, która coraz bardziej utrudnia mi codzienne funkcjonowanie. Zastanawiam się, kiedy powinnam udać się do alergologa jako dorosła osoba? Czy ktoś z Was miał podobne dolegliwości i może mi coś doradzić? Chętnie wysłucham Waszych doświadczeń i porad. Mam nadzieję, że razem uda nam się znaleźć rozwiązanie tego problemu. Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia w kolejnych postach!
Awatar użytkownika
Tybita1967

Re: kiedy do alergologa jako dorosły?

Post autor: Tybita1967 »

Hej! Jeśli zauważasz u siebie jakiekolwiek objawy alergii, których wcześniej nie miałaś, to ja polecam od razu wybrać się do alergologa i nie czekać. Od siebie mogę polecić alergologa dla dorosłych w Rybniku, ale jeśli chcesz, to poszukaj też w swojej okolicy i na pewno sprawdź opinie o danych specjalistach, żeby się upewnić co do wyboru. To nie takie skomplikowane, dasz radę :)
ODPOWIEDZ