Szydłowski Łukasz Oprogramowanie Komputerowe

Dowiedz się wszystkiego na temat firm, przedsiębiorstw, produktów i usług. Poznaj opinie innych i dodaj własną.
Wirgilia

Szydłowski Łukasz Oprogramowanie Komputerowe

Post autor: Wirgilia »

Cześć, czy wiecie jak pracuje się w tej firmie? Macie jakieś doswiadczenia?
rozaliaa

Re: Szydłowski Łukasz Oprogramowanie Komputerowe

Post autor: rozaliaa »

W sumie to tak - dzisiaj komputeryzacja oraz odpowiednie programy, to podstawa. Jak chodzi o mnie to prowadzę biuro nieruchomości i szukałam oprogramowanie dla deweloperów, które pomoże mi kontrolować inwestycje itd. Znalazłam coś dobrego na stronie develogic.pl.
totalitatna88a

Post autor: totalitatna88a »

Na pewno projektowanie data center to ważna kwestia. W końcu przechowywanie danych w bezpiecznej chmurze dotyczy sukcesywnego budowania powolnego rozwiązań, które pomogą w takim składowaniu. Nie ma wszystkiego na raz, nie nie.
bambi88

Post autor: bambi88 »

No to ja jestem bardzo ciekawa, kto z was już korzysta z takich opcji, jak voicebot. Takie nowoczesne oprogramowanie do automatyzacji komunikacji głosowej właśnie znajdziecie na stronie Apifonica - dlatego jakby co możecie rzucić tam okiem. Mnie podoba się, że
płynnie odpowiada na pytania i wstępnie kwalifikuje leady, przeprowadza wstępne rozmowy rekrutacyjne.
Leśnik

Post autor: Leśnik »

Chmura umożliwia również lepszą współpracę między zespołami rozproszonymi geograficznie. Platformy chmurowe oferują różnorodne narzędzia do współpracy, które pozwalają na efektywną komunikację i pracę grupową, jak można przeczytać na https://edutorial.pl/edutech/dlaczego-w ... w-chmurze/ i to ułatwia zarządzanie projektami i przyspiesza realizację zadań.
piksel

Post autor: piksel »

A czy wiecie może gdzie znajdę dobre i niezawodne systemy zarządzania bazami danych? Tak pytam, ponieważ chciałabym pod tym kątem usprawnić swój biznes. Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć właśnie firma SUMM-IT - oferuje dobre rozwiązania w tym zakresie.
starlla

Post autor: starlla »

Wracam do Was jeszcze z pytaniem czy jest wam znany eye tracking co to jest wiecie i jak to można wykorzystać? Okazuje się, że śledzenie ruchu gałek ocznych klienta może mieć znaczenie w optymalizacji procesu sprzedaży. Nawet Wam powiem, że daje Wam to po prostu wzrost wszystkich wskaźników, a przede wszystkim zainteresowania. Sprawdźcie to proszę koniecznie.
alonaa

Post autor: alonaa »

A czy ktoś z was ma doświadczenie z oprogramowaniem https://nexelem.com/ ? Tak pytam, ponieważ zainteresował mnie ten system... Ponoć pomaga on usprawnić organizację pracy w firmach produkcyjnych i to kompleksowo. Od zarządzania pracami, po kwestie księgowe.
Frytka

Post autor: Frytka »

Nearshoring IT staje się coraz bardziej popularny w Europie, gdyż oferuje lepsze połączenie kosztów i jakości niż tradycyjny outsourcing do odległych krajów. Współpraca z zespołami zlokalizowanymi blisko firmy pozwala na szybsze podejmowanie decyzji i lepsze dostosowanie rozwiązań do lokalnych rynków. Firmy doceniają również możliwość organizacji spotkań bez większych barier językowych i kulturowych. Więcej na temat przyczyn rosnącej popularności nearshoringu można znaleźć na https://kaszuby24.pl/dlaczego-nearshori ... w-europie/.
ODPOWIEDZ