Moją radą jest zacząć od zmiany nawyków. Zamiast sięgać po nałóg, znajdź coś innego, co możesz robić, aby zająć swój czas. Może to być czytanie książek, ćwiczenia, spotkania z przyjaciółmi lub nawet zaangażowanie się w nowe hobby. Znajdź coś, co sprawi Ci przyjemność i będziesz mógł się w nim realizować. Pamiętaj, że nie jesteś sam i możesz zawsze skorzystać z pomocy specjalistów. Wspólnie możemy pokonać nałóg!
jak pokonać nałóg
Jak pokonać nałóg? Zapytaj innych użytkowników, jak porzucili niezdrowe zwyczaje, ile im to zajęło i co zrobić, żeby wytrwać najtrudniejsze momenty. Wspierajmy się!
-
Konrad_9
jak pokonać nałóg
Post autor: Konrad_9 »
Cześć wszystkim! 
Moją radą jest zacząć od zmiany nawyków. Zamiast sięgać po nałóg, znajdź coś innego, co możesz robić, aby zająć swój czas. Może to być czytanie książek, ćwiczenia, spotkania z przyjaciółmi lub nawet zaangażowanie się w nowe hobby. Znajdź coś, co sprawi Ci przyjemność i będziesz mógł się w nim realizować. Pamiętaj, że nie jesteś sam i możesz zawsze skorzystać z pomocy specjalistów. Wspólnie możemy pokonać nałóg!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Aktywność fizyczna
- ↳ Inne wątki
- ↳ Kobiece sprawy
- ↳ Lekarze i specjaliści
- ↳ Leki i suplementy
- ↳ Męskie sprawy
- ↳ Walka z nałogami
- ↳ Zdrowa kuchnia
- ↳ Zdrowie na co dzień
- ↳ Zdrowie psychiczne