Jestem Kris i walczę z nałogiem od kilku miesięcy. Zmieniłem swoje nawyki żywieniowe, zacząłem ćwiczyć i zmieniłem swoje otoczenie, aby wspierać mnie w mojej walce. Przyznam, że było to trudne, ale wiem, że jestem na dobrej drodze do wygrania tej bitwy. Chciałbym podzielić się swoją historią i wiedzą z innymi, aby pomóc im w walce z nałogiem.
urbańska walczy z nałogiem
Jak pokonać nałóg? Zapytaj innych użytkowników, jak porzucili niezdrowe zwyczaje, ile im to zajęło i co zrobić, żeby wytrwać najtrudniejsze momenty. Wspierajmy się!
-
Kris_7
urbańska walczy z nałogiem
Post autor: Kris_7 »
Cześć wszystkim! 
Jestem Kris i walczę z nałogiem od kilku miesięcy. Zmieniłem swoje nawyki żywieniowe, zacząłem ćwiczyć i zmieniłem swoje otoczenie, aby wspierać mnie w mojej walce. Przyznam, że było to trudne, ale wiem, że jestem na dobrej drodze do wygrania tej bitwy. Chciałbym podzielić się swoją historią i wiedzą z innymi, aby pomóc im w walce z nałogiem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Aktywność fizyczna
- ↳ Inne wątki
- ↳ Kobiece sprawy
- ↳ Lekarze i specjaliści
- ↳ Leki i suplementy
- ↳ Męskie sprawy
- ↳ Walka z nałogami
- ↳ Zdrowa kuchnia
- ↳ Zdrowie na co dzień
- ↳ Zdrowie psychiczne