życie bez nałogów plakat

Jak pokonać nałóg? Zapytaj innych użytkowników, jak porzucili niezdrowe zwyczaje, ile im to zajęło i co zrobić, żeby wytrwać najtrudniejsze momenty. Wspierajmy się!
Aldona_91

życie bez nałogów plakat

Post autor: Aldona_91 »

Cześć! :) Jestem kobietą, która od dłuższego czasu zmaga się z nałogiem. Przez wiele lat byłam uzależniona od papierosów, a niedawno zaczęłam również sięgać po alkohol. Moje życie stało się jednym wielkim kołem ratunkowym, w którym nie potrafię się odnaleźć. Chcę się uwolnić od tych nałogów, ale sama nie potrafię tego zrobić.

Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc w temacie życia bez nałogów. Chciałabym pozbyć się uzależnień, ale nie wiem jak to zrobić. Czy istnieją jakieś skuteczne metody, które pomogą mi w walce z nałogami? Czy może ktoś z Was również zmagał się z podobnym problemem i może podzielić się swoimi doświadczeniami?

Jestem świadoma, że walka z nałogami nie będzie łatwa i wymagać będzie ode mnie dużo wysiłku i determinacji. Jednak jestem gotowa na to wyzwanie, ponieważ chcę odzyskać kontrolę nad swoim życiem i być zdrową i szczęśliwą osobą.

Proszę o pomoc w znalezieniu odpowiednich metod i wsparcie w tym trudnym dla mnie czasie. Chcę w końcu przełamać się i zacząć żyć bez nałogów, a wiem, że z Waszą pomocą będzie to łatwiejsze. Dziękuję z góry za każdą radę i wsparcie.

historia pływania